'Happy mind, happy life'

'Happy mind, happy life'

Wie ben ik?

Ik ben Annemieke, getrouwd en moeder van 2 dochters. In december 2020 zijn we verhuisd vanuit Lienden naar Beneden-Leeuwen. Nadat ik 20 jaar tandartsassistente ben geweest, werk ik nu alweer een aantal jaar in mijn eigen praktijk. Naast NEI, Access Bars en Shambhala Reiki behandelingen geef ik ook Shambhala Reiki cursus, en een workshop om met de biotensor te leren werken.

“Ik wil mensen begeleiden en ondersteunen”

 

Ervaringen

"Voor een rustige behandeling in een prettige sfeer moet u bij Annemieke zijn"

Ik ben met mijn zoon bij Annemieke geweest om te kijken wat ze doen kon aan zijn dyslexie. Hij heeft het ervaren als heel prettig. Hij heeft tweemaal een NEI-behandeling gekregen. Het resultaat is moeilijk te meten. Dat zullen de schoolresultaten over langere tijd moeten uitwijzen. Feit blijft dat de sessie op zich heel rustgevend is voor een kind. Kortom: voor een rustige behandeling in een prettige sfeer moet u bij Annemieke zijn.

Hanneke

""Ik houd me nu netjes aan de dosering en heb alle klachten mooi onder controle""

Met flinke (schildklier-overgangs) klachten kwam ik bij Annemieke terecht. Geen idee wat me precies te wachten stond maar dat werd al gauw duidelijk. Annemieke neemt de tijd voor je, stelt vragen om tot de oorzaak van de blokkade te komen die de klachten veroorzaakt. Met een afgestemde dosering Schussler celzouten ben ik naar huis gegaan. Ik heb me netjes aan de dosering gehouden en de klachten werden echt minder.

Toen ik na weken stopte kwamen de klachten vrij snel terug. Dit was voor mij het bewijs dat het werkt. Ik houd me nu netjes aan de dosering en heb alle klachten mooi onder controle.

Bedankt Annemieke en succes met je praktijk.

Trudy

""Annemieke krijgt de meest diepgewortelde blokkade naar boven en haalt het bij je weg""

Begin van het jaar vroeg vertelde Annemieke over haar NEI-opleiding en dat ze hier mensen voor nodig had, proefpersonen. Ik, die geïnteresseerd raakte door haar enthousiasme, stond open voor zo’n sessie. Geen idee wat mij te wachten stond. Maar daar zat ik, afwachtend wat er uit zo’n sessie zou voortvloeien. Vol verbazing en bewondering heb ik twee sessie gedaan. Een verhelderende openbaring van wat diepgeworteld zit, haalde Annemieke met haar NEI-sessie mijn blokkades weg. Mijn man is hierdoor ook geïnspireerd geraakt en deed een sessie. Annemieke krijgt de meest diepgewortelde blokkade naar boven en haalt het bij je weg. Zo is inmiddels een vriendin van ons bij Annemieke geweest en ook zij heeft er baat bij gehad, iets wat onze huisartsen maar niet konden oplossen.

Natalie

""Het was voor mij heel fijn weer wat inzichten te krijgen""

Annemieke, je bent enthousiast en iemand bij wie je je snel op je gemak voelt. Het was voor mij heel fijn weer wat inzichten te krijgen en kon zo dingen makkelijker weer oppakken.

Maaike

""Ik werd ontvangen in een heel rustige en prettige sfeer""

Een half jaar geleden ben ik bij Annemieke terechtgekomen omdat zij personen zocht die een vorm van verslaving hebben. Op dat moment was ze nog bezig met haar opleiding. Ik ben al mijn hele leven een nagelbijter geweest. Het had alle kenmerken van een verslaving, vandaar dat ik me bij Annemieke meldde. Ik werd ontvangen in een heel rustige en prettige sfeer. Zij heeft in één NEI-behandeling alle blokkades weggehaald om ervoor te zorgen dat ik die neiging tot het bijten niet meer had. Ik ben in de weken erna van zeer kort afgekloven nagels naar mooie lange nagels gegaan! Nu, na een half jaar, kan ik zeggen dat ik heel tevreden ben. Soms bijt ik nog maar sowieso niet meer dan de witte rand!

Hanneke

Belangrijk! Ik ben geen arts en stel geen diagnoses. Samen kijken we welke blokkades er zijn en kunnen we deze opruimen om de balans te herstellen. Altijd vanuit je eigen vraag en met respect voor jouw proces. Je blijft zelf verantwoordelijk voor dit proces én je gezondheid. Ik zal dan ook nooit afraden om een arts of andere hulpverlener te raadplegen. Uiteraard is privacy gegarandeerd.

Werkwijze

Door het kennismakingsformulier in te vullen en dit te mailen naar welkom@praktijkannemieke.nl, kan tijdens de eerste afspraak direct worden gestart met de hulpvraag.

 De praktijk wijst uit dat er na enkele afspraken al veel verandert in de situatie. Aan het eind van iedere sessie wordt besproken of een nieuwe afspraak wenselijk is.

 De praktijk is op alle werkdagen geopend. Avond afspraken kunnen in overleg gepland worden.

 Lees onze privacyverklaring.

Tarief

De kosten bedragen €88,- voor een NEI sessie, €66,- voor een Reiki behandeling en €66,- voor een Access Bars behandeling.

Belangrijk! Ik ben geen arts en stel geen diagnoses. Samen kijken we welke blokkades er zijn en kunnen we deze opruimen om de balans te herstellen. Altijd vanuit je eigen vraag en met respect voor jouw proces. Je blijft zelf verantwoordelijk voor dit proces én je gezondheid. Ik zal dan ook nooit afraden om een arts of andere hulpverlener te raadplegen. Uiteraard is privacy gegarandeerd.